Strek uw benen met het 4-daags Wandelarrangement door het Drentse landschap

Bij dit 4-daags Wandelarrangement is inbegrepen:

  • 3 Overnachtingen
  • Elke ochtend uitgebreid ontbijt
  • 3x Dagschotel van de chef 
  • 1x Lunch bij de Koffiepot in Hoogeveen
  • Fiets en/of wandelroutes te verkrijgen bij de receptie

Prijs: € 160,00 p.p. op basis van 2 personen in een kamer.Exclusief toeristenbelasting á € 2,00 p.p.p.n.

De prijs van dit 4-daags wandelarrangement is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

Ontdek de natuurgebieden

  Dat u na uw eerste bezoek meteen wegloopt met Drenthe, is heel begrijpelijk. Op pad door het Drentse coulisselandschap komt de fervente fietser of wandelaar namelijk alles tegen wat zijn of haar hart sneller laat kloppen. Kleinschaligheid, historie, charme, cultuur en natuur wisselen elkaar op hartverwarmende wijze af. De provincie Drenthe biedt verschillende mooie fiets en wandelroutes, die u door prachtige natuurgebieden leiden.

Wandelen in Drenthe

  De provincie Drenthe biedt verschillende mooie fiets en wandelroutes, die u door prachtige natuurgebieden leiden. De vier bestaande natuurgebieden Mantingerzand, Hullenzand, Lentsche Veen en Martensplek behoorden tot de laatste woeste gronden van Drenthe en liggen niet ver van het familiehotel, hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen.

De hotelkamers

De kamers in dit 3-sterren hotel zijn van alle gemakken voorzien. Alle kamers op de eerste etage zijn voorzien van een balkon met zitje, bad en/of douche met toilet, 2 enkele bedden, kleuren tv, bureau en een kledingkast met hang- en leggedeelte.

Het appartement op de begane grond is voorzien van 3 eenpersoonsbedden, douche met toilet, kleuren tv, bureau, eethoek en een kledingkast met hang- en leggedeelte. Tevens heeft het appartement buiten een zitje aan de zonzijde.

Er is gratis parkeergelegenheid en in het gehele hotel heeft men de beschikking over gratis WI-FI.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • huisdieren toegestaan
 • restaurant
 • wifi
 • Receptie
 • Golfbaan

Onze partner

Sfeervol 3-sterren Familiehotel in Drenthe

Dit gastvrije familiehotel ligt in Drenthe midden in de natuurgebieden Mantingerzand, Hullenzand, Lentsche Veen en Martensplek. Deze behoren tot de laatste woeste gronden van Drenthe en liggen niet ver van het familiehotel, hier kunt u heerlijk fietsen en wandelen.

De hotelkamers

Alle kamers op de eerste etage zijn voorzien van een balkon met zitje, bad en/of douche met toilet, 2 enkele bedden, kleuren tv, bureau en een kledingkast met hang- en leggedeelte.


Het appartement op de begane grond is voorzien van 3 eenpersoonsbedden, douche met toilet, kleuren tv, bureau, eethoek en een kledingkast met hang- en leggedeelte. Tevens heeft het appartement buiten een zitje aan de zonzijde.


Er is gratis parkeergelegenheid en in het gehele hotel heeft men de beschikking over gratis WI-FI.

Kom dineren in het restaurant

Wanneer u in Drenthe bent en ons restaurant met een bezoekje vereert, treft u bij ons een gemoedelijke sfeer en passende gastronomie aan. Onze menukaart is gevarieerd en seizoensgebonden. Zoals de natuur om ons restaurant steeds veranderd, zo varieert ook wat wij serveren. Maar u kunt ook bij ons restaurant terecht voor plates of gewoon een lekkere Drentse lunch. Kom binnen en laat u culinair verrassen!


Ook kunt u met groepen in ons restaurant terecht voor eventueel een koffietafel. Wist u dat een koffietafel van oorsprong uit Drenthe komt. Hier in Drenthe weten we prima raad met uw feestje of bruiloft die u kunt houden in ons restaurant, wij reserveren dan een gedeelte van ons restaurant voor u.

Viert u een feestje?

Een verjaardag, jubileum, familiedag of een feest met vrienden? Ook daarvoor bent u hier aan het juiste adres. Wij hebben daarvoor een prachtige zaal die maar liefst 130 m2 groot is met een eigen terras. De ruimte wordt uiteraard aangekleed in de stijl van de gelegenheid.


Wij kunnen in de zaal maar ook in ons Grand Café een buffet of een diner voor u serveren. Of heeft u liever een BBQ, lunch of hapjesbuffet?


Plannen voor een feestje? Kom vrijblijvend kijken en wij maken een prachtig voorstel voor u.