2-Daags E-bike arrangement - Fietsen op de Veluwe

Bij dit 2-daagse E-bike arrangement op de Veluwe is inbegrepen:

  • 1 Overnachting in een compact 2-persoonskamer
  • Een heerlijk ontbijt
  • 1 Dag e-bike huur (Niet mogelijk op de zondag) 
  • 1 pocketgids en gratis fietsroutes

  Prijs: € 63,50 p.p. op basis van een compact 2-persoonskamer.

  1-persoonstoeslag op een compact eenpersoonskamer is € 20,00 per arrangement
  1-persoonstoeslag op een compact tweepersoonskamer is € 35,00 per arrangement

  Weekendtoeslag € 15.00 per kamer per nacht weekend toeslag (vrijdag en zaterdag nacht)
  Seizoenstoeslag € 10,00 per kamer per nacht voor de maanden april, mei & oktober
  Seizoenstoeslag € 20.00 per kamer per nacht voor de maanden  juli, augusutus & september 

  De prijs van dit 2-daagse E-bike arrangement op de Veluwe is geldig tot en met 31 december 2021 met uitzondering van de feestdagen.

E-bike arrangement op de Veluwe

Geniet van de bossen, heidevelden en al het andere moois wat de Veluwe te bieden heeft. De e-bike geeft een fantastische mogelijkheid om optimaal te genieten van uw fietstocht over de Veluwe

Het Hotel

Wij beschikken over 52 hotelkamers die allen zijn gelegen op ons landgoed. De kamers bevinden zich verspreid over vier hofjes rondom het kasteel, midden in de natuur. Onze 24 Comfort eenpersoonskamers meten circa 17 vierkante meter en zijn verspreid over diverse hofjes rond de kasteelgracht en hebben een eigen terras. De 22 Deluxe tweepersoonskamers zijn voorzien van een woongedeelte met een zithoek en bureau en meten circa 27 vierkante meter. Onze 4 Executive tweepersoonskamers zijn voorzien van extra luxe zoals een Nespresso koffiemachine en een ruime badkamer met jacuzzi. De 2 Superior suites zijn vrijstaande gebouwen met een eigen entree vanuit de kasteeltuin. De suites bieden met 54 vierkante meter een ruim verblijf met een grote woonkamer en een keuken, tot in detail afgewerkt met hoogwaardige materialen. Na uw overnachting kunt u genieten van een ruim gesorteerd ontbijt in het kasteel.

Het Landgoed

  Het kasteel is gelegen op een authentiek 17e-eeuws landgoed, gelegen in de bosrijke omgeving van de Veluwe. Al direct bij aankomst zullen u en uw gasten de natuur ten volste ervaren door de vele prachtige oude bomen, beekjes en lanen die ons landgoed van 55 hectare sieren. Historische assen, lanen en waterlopen bepalen de structuur van het landgoed. Onder assen verstaan we de diverse zichtlijnen die rondom het kasteel zijn gecreëerd. Wij spannen ons in om de landschappelijke, ecologische en cultuurhistorische waarde van het landgoed zoveel mogelijk te behouden.

8.7 | 3 reviews

Reviews van gasten

M. Rattink

7

Was een prima arrangement hebben heerlijk genoten van de gastvrijheid op het kasteel. Wel een min puntje, de e-bikes gaven niet die ondersteuning die je van een e-bike verwacht.

Hoogendoorn

9

Prima arrangement. Perfecte locatie & kamers.

Anoniem

10

Het was helemaal prima. Fietsen deden het goed. Kamer prima. Diner en ontbijt voortreffelijk. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam. We kunnen het iedereen aanraden.

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • Familiekamers
 • Elektrische fietsen

Onze partner

Algemeen

Dit prachtig gelegen kasteel biedt u in een sfeervolle landelijke omgeving volop gelegenheid om te ontspannen. Er is ruimte en rust, maar ook stijl en klasse. Het kasteel beschikt over 52 hotelkamers, verspreid over het gehele landgoed.

Faciliteiten

De hotelkamers bevinden zich in afzonderlijke hofjes in de tuinen rond het kasteel en staan garant voor rust en privacy. De kamers beschikken over een eigen terrasje en zijn allemaal gelijkvloers. Tevens beschikken alle kamers over een minibar, koffie/thee faciliteiten, televisie, telefoon en gratis Wifi.

Ligging

Het kasteel is gelegen aan de rand van de Veluwe op een authentiek 17e-eeuws landgoed. Het kasteel ligt op een kilometer afstand van station Putten. Het kasteel biedt gratis shuttleservice van en naar station Putten. Tevens is het kasteel goed bereikbaar voor auto’s en kunt u op het eigen parkeerterrein gratis parkeren. Er zijn 300 parkeerplaatsen aanwezig.

Omgeving

In de omgeving kunt u heerlijk genieten van veel fiets- en wandelroutes. Ook het gezellige centrum van Putten is een bezoek waard. Putten heeft een aangrijpende oorlogshistorie. Een historie die nog veel te ontdekken is in Putten. Tevens ligt Nationaal Park De Hoge Veluwe op slechts 30 kilometer afstand. Andere aanraders zijn de historische binnenstad van Harderwijk en de binnenstad van Amersfoort, het Dolfinarium, de Apenheul of Paleis het Loo.