Gezellig 2-daags Familieweekend op de Veluwe inclusief Pizza speurtocht

Bij dit 2-daags Familieweekend met Pizza speurtocht is inbegrepen:

  • Ontvangst met bier of frisdrank en 3 bitterballen
  • 1 Overnachting in een hotelchalet
  • 1x Uitgebreid ontbijt
  • Keuze uit 2 van de leuke activiteiten (Bamboestieken, GPS puzzelspel op de 14-srping, kloot/kompas schieten of boemerang maken)
  • Pizza speurtocht en zelf pizza-maak-spel (Vindt de ingrediënten op het park en bouw jullie eigen pizza oven)
  • Wild spotten bij zonsopgang

  Prijs: € 89,50 p.p. op basis van een 2-persoonskamer.

  Kinderkorting:Kids van 0 t/m 3 jaar verblijven gratis
  Kids van 4 t/m 11 jaar krijgen 50% korting

  Toeslagen:Toeslag op zaterdag € 5,00 per persoon
  Toeslag juli en augustus 35,- p.p.
  Toeslag 1-persoonskamer € 39,50 per kamer per nacht
  Toeslag voor de hond € 10,- per hond per nacht
  Toeristenbelasting € 2 p.p.p.n.

  De prijs van dit 2-daags Familieweekend met Pizzaspeurtocht is geldig tot en met 31 december 2022 met uitzondering van de feestdagen.

Eropuit met het gezin

  Wilt u er even lekker tussenuit met het gezin? Overnacht in onze bijzondere hotelchalets aan de rand van de Veluwe en onderneem diverse leuke activiteiten voor jong en oud. Er wordt een leuke pizza puzzeltocht georganiseerd waarbij jullie op het park op zoek gaan naar de ingrediënten om vervolgens jullie eigen pizza klaar te maken! Bij zonsopgang kunt u samen met kids wild spotten.

Bijzonder overnachten

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. Er is een gezamenlijke ruimte in het hoofdgebouw waar u bij elkaar kunt komen. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.

De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi. Op de begane grond staan 2 eenpersoonsbedden. Het 3e bed is een twijfelaar geschikt voor 1 volwassene of 2 kinderen en deze is alleen met een trapje te bereiken.

Activiteiten voor de hele familie

Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, unieke hotelkamers in Finse chalets, 13 tennisbanen, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) én ongedwongen en vriendelijk personeel. Ons activiteitenaanbod is in principe eindeloos, zowel indoor als outdoor. Of u nu een hele dag, een dagdeel, avond of meerdere dagen iets wilt organiseren, wij stellen graag uw favoriete programma samen!

Voorbeeldprogramma

  Dag 1:U wordt vanaf 13:30 uur ontvangen met bier van de Veluwe (of een frisje) en 3 Ree bitterballetjes
  Om 14.00 uur inchecken en u kunt kiezen uit 2 van de volgende leuke activiteiten (Bamboestieken, GPS puzzelspel op de 14-sprong, Kloot/kompas schieten, Boemerang maken)
  Om 16.00 uur wordt u verwacht voor het “Pizza speurtocht en zelf pizza-maak-spel” (Vindt de ingrediënten op ons park en bouw jullie eigen pizza oven!)
  1 Overnachting in Finse chalets aan de rand van de Veluwe

  Dag 2:Bij zonsopgang wild spotten in Nationaal Park Veluwezoom
  Om 09.30 uur Ontbijt
  Om 11.00 Uitchecken

Mogelijkheden

De volgende faciliteiten zijn beschikbaar bij deze locatie. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

 • parkeren
 • restaurant
 • wifi
 • Fietsverhuur
 • Receptie
 • 3-Persoonskamers
 • Babybedjes

Veluweuitje.nl

Genieten op de Veluwe

Deze bijzondere accommodatie aan de rand van de Veluwe is geschikt voor gezelschappen van 2 tot 300 personen. Wij beschikken over een veelzijdige keuken, een gezellige bar, sfeervolle zalen, unieke hotelkamers in Finse chalets (met eigen voordeur), 13 tennisbanen, een langlaufcircuit, een grote activiteitenhal (ca. 1500 m2) een ongedwongen en vriendelijk personeel.

Chalethotel en de faciliteiten

Veluwe Uitje is met haar locatie gelegen aan de rand van de Nationaal Park Veluwezoom in de plaats Dieren. Nationaal Park Veluwezoom is een van de grootste aaneengesloten natuurgebieden van Natuurmonumenten. Met zijn uitgestrekte bossen, heidevelden, voormalige stuifzandvlaktes en bijzondere landgoederen is het ook een van de meest afwisselende gebieden. Zomers raakt u betoverd door bloeiende heide. In de herfst is er de geur van gevallen bladeren. 's Winters is het landschap in een diepe winterslaap. Het biedt de mogelijkheid tot het maken van urenlange wandelingen en fietstochten!


Ook vanuit uw hotelkamer kunt u prachtige wandel- en fietstochten maken! U heeft rechtstreeks toegang tot de Veluwezoom, u vindt een poort achter de hotelkamers.

De hotelkamers

Op 60 meter afstand van het hoofdgebouw en restaurant waar 's avonds gezellig gezeten kan worden staan 4 sfeervolle Finse Chalets aan de rand van de Veluwe. In het hoofdgebouw beschikt u over een eigen gedeelte waar u gebruik van kunt maken alleen niet met eigen eten en drinken. Voor de kinderen kan er een speelhoekje worden ingericht.


De chalets zijn onderverdeeld in 4 aparte hotelkamers, elk met een eigen voordeur. Alle kamers zijn voorzien van 3 losse bedden, een badkamer met wastafel, douche en toilet, koffie- en theefaciliteiten, televisie, koelkastje en gratis WiFi.


Honden zijn toegestaan de toeslag hiervoor is € 10,- per hond per nacht.

Restaurant Vale Nieuwe

Voor het diner verwelkomen wij u graag in ons restaurant: ongecompliceerd eten, bereid met topingredienten, geserveerd met een glimlach en voor een schappelijke prijs. Dat is waar wij voor staan! U kunt bij ons terecht voor heerlijke dagschotels en buffetten. Wij hebben tevens een gezellig terras achter ons restaurant.